Strossmayerov trg od 14. 6 do 15. 7 postaje velika zelena oaza, u kojoj na velikom ekranu možete gledati tekme hrvatske repke, ali i sve ostale u Grill zoni uz hrskavi roštilj. Prvog dana s nama će se zagrijavati sjajan TBF, a s vama će navijati i naši ugostitelji. Opet smo okupili one najbolje, koji osmišljavaju nogometna jela za sve gladne Foodballerkaše. Bit će svega - od foodballerskih burgera, neobičnih kombinacija koje još probali niste, totalno otkvačenih deserata, salata zelenih i šarenih, pašticada, crazy grickalica, sushija …


Osim super klope tu su i slapovi craft piva - zlatno zelene osvježavajuće fontane Garden Brewery, bez kojih se ne može ni zamisliti ljetno druženje. Ljetni kokteli? Imamo. Voćne salate by poznati putopisac? Imamo! Dječji kutak - velika igraonica za klince - Imamo! Dječja zona za prematanje i dojenje djece u parku? I to imamo! Klopa za najmlađe? Imamo! Odlični koncerti poznatih grupa? Imamo i uskoro otkrivamo! Originalni photo pointovi? Imamo! Hrpa iznenađenja? Imamo!


S nama su: Time, Wurst bar, The Garden Bar&Kitchen, T&T, RougeMarin, Kitchen&Grill Plac, OLI house, Milky, Cocktail bar by Rakijarnica & Mangosta , Jamnica gemišt bar, Haustor Haus, Gost&Ona, Good Food, Gingle Bells, 50 A Burger&Champagne Bar, El Toro, Lanterna i BarBaQ, Gummenyak i Pommes Frites. Svratite do nas i probajte jela raznih svjetskih kuhinja, sudjelujte u nagradnim igrama i aktivacijama naših partnera Jamnice, Samsunga, Zvijezde, HIPP-a i pivnice Garden Brewery.

Za dodatan program pobrinut će se odlični bendovi i DJ-i, a posjetitelje očekuju nagradne igre, ali i vrlo zanimljiv navijački korner GOL.hr-a.


Pratite nas na Facebooku, a uskoro i na webu www.foodballerka.hr

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju