Kineski milijarder Stephen Hung napokon je javnosti predstavio The 13, hotel koji je u medijima već opjevan kao najluksuznije zdanje takve vrste na svijetu.

Hung je na hotel koji se nalazi u Makauu uložio milijardu i četiri stotine milijuna američkih dolara, pa ako tome dodamo da će hotel imati tek 200 soba, jednostavna matematika govori da je u svaku od njih utučeno oko 7 milijuna!

Vrata hotela The 13 će za goste biti otvorena ovog ljeta, a neslužbene procjene govore da će noćenje u bilo kojoj od soba stajati gotovo stotinu tisuća dolara!

Zašto će tome biti tako između ostalog će vam pojasniti podatak da je Stephen Hung, koji se obogatio na investicijskom bankarstvu i na nekretninama, za svoje goste nabavio flotu od 30 Rolls-Royce Phantoma.

Hung je samo za njih izdvojio 20 milijuna dolara, a gosti će uz luksuzna vozila, naravno, na raspolaganju imati i šofere da ih razvoze kamo im to srce bude htjelo.

Zgodno je dodati i da će svaka od soba imati svoje privatno dizalo, kao i poslugu koja će od 0 - 24 brinuti da ekskluzivnoj klijenteli ne manjka niti ptičjeg mlijeka.  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju