Mustique

Sv. Vincent i Grenadine
Britanska kraljevska obitelj nazvala je ovaj privatni otok svojim drugim domom. Princeza Margareta dala je tu izgraditi vilu, dok princ William i vojvotkinja Kate svake godine unajmljuju jednu od brojnih drugih vila. Da biste odsjeli na otoku morate biti spremni na činjenicu da će vas tjedan dana stajati 20.000 US dolara.

Jezero Como, Italija
Odmor na jezeru u pravilu znači mnogo pića, mesa, glasne glazbe i predivnih djevojka s ultra malim bikinijima. No ovdje to nije tako. Za Georgea Clooneya i društvo odmor na ovom jezeru znači odmor u zadivljujućim vilama na obali okruženim predivnim planinama.


Maldivi
Da bi pobjegli od svih, slavni i bogati dolaze na ove otoke koji su smješteni južno od Indije. Okruženi dubokim plavim oceanom i poznati kao romantično odredište, mnogi hollywoodski parovi upuštaju se u avanturu zvanu podvodni restorani i vile sa 5* kako bi pobjegli od paparazza i stvarnosti. I dok velik dio Maldiva dostupan i običnom puku, jedan dio je zatvoren i pristupačan samo privilegiranima.

Sv. Barth
I dok su mnogi od nas lopatali snijeg, većina bogatih namakala se u kristalno plavim vodama karipskih otoka na kojima se nalazi samo 24 hotela sa sobama koje je skoro pa nemoguće rezervirati. Naravno, nisu to obični hoteli za nas smrtnike. Ako nekim slučajem uspijete dobiti sobu, pa makar na samo jedan dan, očekujte društvo poput Beyonce, Jay-Z, Gwen Stefani i isto takav račun.


St. Tropez, Francuska rivijera
Na jugu Francuske često ćete naletjeti na likove poput Catherine Zeta-Jones, Victorije Beckham i Toma Cruisea kako se odmaraju na svojim super luksuznim jahtama privezanim uz obale nekih od najljepših plaža na svijetu.

Sejšeli
Kao i Maldivi, na Sejšelima je sve oko privatnosti, predivne prirode i luksuznog smještaja. Ultra ekskluzivni Sjeverni otok, gdje privilegirani keširaju za noć u vili po 10.000 US dolara, dostupan je samo pomoću privatnog helikoptera.


Kenija
Za neke bogataše izležavanje na plaži ili pored bazena - ne predstavlja idealan odmor. Ne, oni žele promatrati lavove, odmarati ispod luksuznih tendi i lutati prostranstvima tijekom safarija. Brad Pitt i Angelina Jolie su jedni od takvih. A kada oni putuju u Keniju, odsjedaju u vilama gdje noćenje stoji 4.000 US dolara...
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju