Tema: #Turizam

Hoćemo li uskoro za obilazak Venecije morati kupiti ulaznicu?

16.4.2018
Venecija

Brugnaro je predložio i da se ulazak u grad počne dodatno naplaćivati, tj. da turisti moraju platiti ulaznicu kako bi razgledali Veneciju. Taj prijedlog nije ništa novo, s obzirom na to da su iz ministarstva kulture istu stvar predlagali još i prije četiri godine.

Tko bi rekao? 7 načina na koje Donald Trump utječe na turizam

15.11.2017
Melania Trump - 1

Na svjetskom tržišti dolar je oslabio, pa vi koji ste sretnici i imate novaca za put do New Yorka ili Los Angelesa, moći ćete vidjeti još više i pribaviti sebi veći broj brendiranih krpica po povoljnijim cijenama.

Kakva pogreška! U reklami za Hrvatsku Britanci pozivaju bogataše da posjete Mostar

15.11.2017
Mostar - 2

Jeste li znali da je Mostar u Hrvatskoj? Mi nismo, a očito to ne zna niti britanski portal koji je u svojem videu zamijenio fotografiju Dubrovnika s onom slavnog mosta u susjednoj državi...

Dubrovnik & Konavle walking festival: "Hodaj i okusi lokalne specijalitete"

21.9.2017
Dubrovnik & Konavle walking festival - 4

Walking festival ture trend su koji je prepoznat u svijetu, a tom se popisu destinacija pridružio i Dubrovnik.

Portugalski slogan koji privlači horde turista: "Mrzimo turizam!"

5.9.2017
Lisabon - 2

Danas agencija ne nudi usluge samo u Lisabonu, već i u Portu. Jedna od najzanimljivijih jest „Ručak u našem domu“, gdje odlazite na jelo u stare portugalske domove i kušate riblja, mesna i ostala jela iz zemlje fada.

Samo u Izraelu: Antiteroristički kamp za turiste

24.8.2017
Izrael

Posjetitelji se ovdje mogu prijaviti na razne tečajeve, uključujući dvosatnu „streljačku avanturu“ gdje možete naučiti pucati iz raznih pušaka, uključujući i snajper. Tu je i program „Preživljavanje i snalaženje“ u kojem dva dana provodite trenirajući u teškim uvjetima kako bi što bolje izbrusili svoje vještine.

Godinu dana nakon terorističkog napada biser Azurne obale prepun je turista

20.8.2017
Turizam na Azurnoj obali (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Nica je najpoznatija po svojoj sedam kilometara dugoj plaži, na kojoj odmor najviše provode Rusi i Englezi.

Zemlja prekrasnih plaža i malo turista: Saudijska Arabija postaje liberalnija prema posjetiteljima

7.8.2017
Saudijska Arabija

U resortima Saudijske Arabije vrijedit će „zakoni sukladni međunarodnim standardima“, što znači kako se na posjetitelje i turiste neće odnositi stroga pravila koja se tiču odijevanja i segregacije spolova, a moći će se posluživati i alkohol.

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se