Tema: #sejšeli

Hoteli sa 7 zvjezdica i vip tretman: Uspio prevariti agencije i besplatno putovao svijetom

16.12.2018
Burj Khalifa - 2

Između ostalog, odmor je proveo i u hotelu Burj Al Arab u Dubaiju, koji se može pohvaliti s čak sedam zvjezdica. Naravno, do tamo je letio prvom klasom, a sa sobom je poveo i prijatelja te su se usput i zaustavili na Sejšelima, gdje ih je čekao all inclusive paket.

Ovako ljetuju bogati: Što sve dobijete u aranžmanu od 900 tisuća kuna?

21.6.2018
Bali

Program putovanja je najbolje opisati kao čisti luksuz. U ovoj turi koja će trajati 24 dana u jesen sljedeće godine, sretnici će obići osam zemalja na ukupno četiri kontinenta. Iz Seattlea će poletjeti za nekadašnju japansku prijestolnicu Kyoto, a put zatim nastaviti prema Baliju, Sejšelima, Ruandi, Marakešu, Bogoti te otočju Galapagos. Na kraju će putovanje završiti u Miamiju.

Videorazglednica poduzetnog Zagrepčana koju je pogledalo 139.000 ljudi

12.7.2017
img placeholder

Kristijan Iličić iz Zagreba obožava putovanja, a dosad je posjetio oko 60 svjetskih zemalja. Nedavno se vratio sa Sejšela te napravio videorazglednicu iz te rajske otočne države.

Najekskluzivnije destinacije za odmor na svijetu

25.5.2015
img placeholder

Sezona se polako zahuktava, a godišnji odmori kucaju na vrata. Gdje, kamo, s kim, koliko? Samo su neka od pitanja koja se nameću, no jedno uvijek ostaje zapostavljeno. Gdje ljetuje onih 1% privilegiranih i ultrabogatih stanovnika našeg planeta?

30.000 kuna za noćenje na najskupljem otoku svijeta!

17.10.2014
img placeholder

Ako ste u potrazi za luksuznom destinacijom na kojoj možete provesti medeni mjesec ili odmor bez smetnji drugih ljudi i škljocaja fotoaparata, uputite se na North Island. Riječ je o otoku u sejšelskom arhipelagu koji nudi opuštanje iz snova po odgovarajućoj cijeni – za boravak u ovom raju trebat ćete izdvojiti 30 tisuća kuna po osobi i noći.

Top 5 lokaliteta koji će uskoro nestati s lica Zemlje!

14.9.2014
img placeholder

Neka od najvećih svjetskih čuda su prirodni i povijesni lokaliteti koji postoje stotinama, a neki i tisućama godina. Na žalost, zahvaljujući urbanizmu, prirodnim katastrofama i zagađenju, vrlo je vjerojatno da će neka od tih predivnih mjesta nestati i postati zaboravljena do kraja stoljeća. Stoga, punkufer u ruke, put pod noge, i brzo u istraživanje!

11 najljepših otoka svijeta koje kad-tad morate posjetiti

1.4.2014
img placeholder

Naš je Planet obdaren brojnim otocima koji, svaki na svoj način, pružaju neko različito iskustvo i doživljaj, bilo zbog ponude prirodnih ljepota ili zbog povijesti koja ih je obilježila. U nastavku pogledajte koji su ti otoci koje trebate posjetiti, i slobodno nam savjetujte neki kojeg smo preskočili!