Na Danima hrvatskog turizma održanom u Bluesun hotelu Elaphusa u Bolu na Braču Forum je proglašen najboljim hostelom u Hrvatskoj za 2016.

Ova titula dodijeljena je hostelu drugi put zaredom zbog iznimnih poslovnih rezultata, odlične usluge, modernog dizajna u sklopu povijesne jezgre nekadašnjeg rimskog foruma u Zadru te visokih ocjena gostiju koje redovito dobiva.

Boutique Hostel Forum raspolaže s 37 soba koje mogu ugostiti 99 osoba odjednom. Posebna pogodnost je što svaka soba – bez obzira je li luksuzna jednokrevetna ili četverokrevetna – ima svoj WC i tuš, ormarić te pristup besplatnom Wi-Fiju. Povrh svega, iz svake sobe pruža se veličanstveni pogled na grad Zadar.

Uz zadarski forum, na ljestvici najboljih hostela u Hrvatskoj za 2016. godinu našla se Casablanca te Swanky mint hostel iz Zagreba.

'Tako smo ponosni što smo proglašeni najboljim hostelom u Hrvatskoj za 2016!!! Drugu godinu za redu, hvala vam!,' napisali su na službenom Facebook profilu iz Foruma, ali i čestitali na uspjehu svojim zagrebačkim konkurentima.

Više o Boutique Hostelu Forum čitajte na njihovim službenim stranicama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju