Lungić u slasnom umaku

Sastojci:

2 svinjska filea, 2 češnja češnjaka, koncentrat rajčice, maslinovo ulje, suhe smokve, suhe šljive, gustin, crveno vino, papar, sol.

U trendu Šetnica kroz Kanal sv. Ante - 2 Kao iz bajke Četiri i pol kilometra ljepote: Put na kojem se spajaju grad i more, priroda i povijest Spud Bud Spud Bud Hit-krumpiri zbog kojih se čekalo u ogromnim redovima na Dolcu sele se na more Kremasta tjestenina s tikvicama Tjedni jelovnik Brzo, lagano i povoljno: 7 neodoljivih ljetnih jela za koja vam pećnica ne treba

Priprema:

1. Meso narezati na medaljone, posoliti, popapriti i ispeći na naglo.

2. Na masnoći u kojoj su se pekli medaljoni staviti češnjak i suho voće, dodati malo koncentrata rajčice i podliti s crvenim vinom.

3. Na kraju dodati malo gustina.