Dolaze hladniji dani, a nema boljeg načina za dobro se ugrijati od jedne prave, zasitne i zdrave juhe. Zato vam predlažemo da isprobate kremastu juhu od špinata koju ćete pripremiti za samo pola sata.

Poriluk, krumpir i repa dat će pravu gustoću ovoj juhi, a s završnim korakom u kojem ćete dodati maslac i vrhnje ovo ćete jednostavno jelo dovesti na sasvim novu dimenziju gastronomskih užitaka.

Ipak su Francuzi majstori upotrebe maslaca i vrhnja u kuhinji pa je najbolje da to naučite od njih u kratkom videu, koji će vam uljepšati dan.


U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"

Stop-motion Video Recipe | DianaPallas from Diana Pallas on Vimeo.



Kremasta juha od špinata

Sastojci:

Svežanj špinata
Poriluk
Krumpir
Repa
Maslac, vrhnje

Priprema:

1. Operite špinat, očistite povrće i izrežite na ploške. Nasjeckajte špinat

2. Stavite u lonac, dodajte vode i kuhajte otprilike 20 minuta.

3. Sve dobro izmiksajte štapnim mikserom i dodajte malo maslaca te vrhnja za kuhanje dok ne dobijete juhu željene gustoće.

Dobar tek!