Kralj sendviča Jeff Mauro s Food Networka otkrio je PopSugaru svoju viziju savršenog sendviča, što on nikad ne smije sadržavati te koji je najbolji kruh za pripremu ovog jela.

1. Najbolji sendvič za doručak

'Savršeno pečena kobasica s grila, neka vrsta mliječnog peciva, vegetarijanski kremasti sir i ukiseljene kisele papričice, recept je za savršeni sendvič za doručak,' tvrdi američki chef Jeff Mauro s Food Networka.

2. Najbolji kruh za sendviče

Jeste li više tip koji voli sendviče napravljene od kruha, peciva ili lepinje? 'Ne postoji jedan savršeni kruh za sendviče, jer svaka vrsta sendviča treba drugačiju vrstu potpore,' ističe Jeff Mauro.

 

A photo posted by Jeff Mauro (@jeffmauro) on


3. Najgora stvar koja se može staviti u sendvič

Dobar sendvič ima odlično uravnotežene okuse, a samo jedan pogrešno odabran sastojak može pokvariti cjelokupni dojam. 'Nedozrela rajčica je najgora stvar koja se može staviti u sendvič,' ističe slavni chef.

4. Povrće u sendviču

Sendvič je odličan način da se djetetu 'podmetne' neka vrsta hrane koju inače ne jede, poput povrća. 'Uvijek je važno povrće dobro začiniti i pripremiti. No ako želite da dijete jede sve što mu date, nemojte mu nuditi alternative,' savjetuje Jeff Mauro.

 

A photo posted by Jeff Mauro (@jeffmauro) on

5. Ultimativni sendvič

'Kombinacija junetine s roštilja s gljivama i sirom, za mene je uvijek odlična ideja,' zaključuje slavni kuhar sa Food Networka.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju