U jedinstvenom okruženju i prekrasno uređenom ambijentu restorana Dubravkin put održana je prva u nizu #VeceraUValu. 12 gostiju je na jednu večer otputovalo u čarobni svijet Ivane Brlić Mažuranić, u magičnu priču 'Šuma Striborova'.

Kulinarski tim na čelu s glavnim chefom i idejnom začetnicom koncepta, Priskom Thuring, osmislio je 8 sljedova jela koji su inspirirani dijelom priče, a pratila ih je prikladna zvučna kulisa. Imena slijedova poput Livada, Ledena suza, Ugljen i Srebrna vrata nisu otkrivala puno, golicala su maštu, a jela su oduševljavala prvu skupinu entuzijasta koji su komentirali da su njihova očekivanja, iako visoka, ipak nadmašena.Prostor su dekorirali Dubravka Dujmović i Martin Pohl u duhu događaja pa je tako prostorija bila prekrivena lišćem i bršljanom, a stol mahovinom, rogovima, drvećem i svijećama. Događaj je praćen pomno odabranom glazbom koja je dočaravala i pojačavala trenutke i osjećaje priče, pa su u nekim trenucima čari ove originalne večer gastro delicija više izgledali kao kazališna predstava.

Jednom mjesečno u izdvojenoj prostoriji Val održavat će se večera za maksimalno 18 osoba. Svaka #VeceraUValu imat će svoju tematiku koja će ostati tajna do samog početka večere. Sve na toj večeri, od hrane, pića, scenografije, postave stola, pa čak i glazba bit će u skladu s odabranom temom večere.

Za sve ljubitelje ovakvih nevjerojatnih kulinarskih 'putovanja' s elementima iznenađenja, omamo dobru vijest da je sljedeća večera s novom temom planirana za 16. prosinca u 20h.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju