Ima li ičeg ljepšeg od predivne fotografije? Možda predivni video. Upravo to je ono što ćete pronaći koristite li popularnu društvenu mrežu Instagram koja se bazira na dijeljenju fotografija.

Ako i niste ljubitelji ovakvog načina komunikacije uvijek možete proviriti i dobiti ideju, inspiraciju za put u popularna odredišta ili otkriti neko skriveno mjesto na kojem možete uživati u miru. 

punkuferhr

Naravno da ponosno moramo staviti svoj profil na prvo mjesto jer se nadamo da ćete rado s nama dijeliti fotografije s putovanja, hrane i svega ostaloga što vam se čini zanimljivim i što vas uveseljava.

Naša misija je otkriti vam mjesta koja još niste vidjeli, posjetiti vas predivne stvari koje se nalaze iza ugla i na potrebu da uživate u životu, nadamo se da ćemo uspjeti. Pa ako vam nešto 'upadne' u kadar slobodno objavite na Instagramu uz hashtag #punkuferhr.



kirstenalana

Koristeći fotografije, Kirsten pokušava ispričati priče koje samo riječi ne mogu prenijeti.

theplanetd

Želite li upoznati neke od najneobičnijih destinacije našeg planeta, ovo je Instagram profil kojeg morate pratiti.

ourwildabandon

Najbolji prijatelji koji su prodali sve što su imali i spakirali kufer kako bi proputovali svijet. Njihov posao je život.

everythingeverywhere

Ovo je profil visoko nagrađivanog fotografa koji je tijekom osam godina putovanja odlučio svoju priču podijeliti sa svijetom. Proputovao je 7 kontinenta i preko 100 država.

samhorine

Pratite li Sama, vidjeti ćete miks fotografija s putovanja, ali i svakodnevnog života u "velikoj jabuci" - New Yorku.

 

took a hike

A photo posted by Sam Horine (@samhorine) on


ovunno

Iza ovog korisničkog imena krije se fotograf Oliver Vegas koji donosi prvenstveno slike iz država kao što su Kambdža, Škotska, Švicarska i Australija.

ean_ensch_images

Tražite li fotografije predivne prirode, nabrijane atmosfere prepune adrenalina - možda pod vodom? Sean ih ima na stotine.

uncornered_market

Kako bi Amerikanci rekli, Daneil za svoje pratitelje donosi fotografije s "offbeat" destinacija, iliti s nepoznatih destinacija u koje rijetko koji turist zalazi.

jenniferyoungstudio

Kad si osoba koja na savršeni način spaja privatni i poslovni život, tad je vrlo lako prenijeti svoja iskustva na druge. Bravo Jennifer!

chrisburkard

Divljina kakvu niste vidjeli. Kroz fotografije Chrisa Burkarda doslovno možete osjetiti vjetar u kosi ili tišinu koja vlada na motivima.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju