Imajte na umu da će vam trebati malo više vremena, ali konačan rezultat vrijedi svake minute utrošene u kuhanje. Goveđi rep svakako začinite prije, a tijekom kuhanja još uvijek stignete popraviti, doraditi, prilagoditi okuspo volji... Samo nemojte previše jesti tijekom kuhanja, znate što se dogodi kad pojedete previše ćevapa tijekom roštiljanja!

U videu se spominje začin Caribbean Green. Njega ćete dobiti tako da u blenderu smiksate šalicu korijandera, stabljiku celera, glavicu češnjaka (oko 11 češanja), 4 mlada luka, vezicu svježeg timijana (oko 3/4 šalice), 1/4 šalice vode, prstohvat soli, i 2 ljute paprike.

Za curry će vam trebati:

2 kg goveđeg repa
1/2 žličice soli
prstohvat crnog papra
2 žlice curry praha
2 žlice ulja
1 žlica Caribbean Greena
1 rajčica
1 luk
5 češanja češnjaka
1 paprika
5 šalica vode
2 žlice nasjeckanog korijandera
1 žlica kečapa
1 šalica celera
đumbir – po želji


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju