Sastojci:

  • 1250 ml mlijeka
  • 400 grama suhih makarona
  • 200 grama naribanog topivog sira po želji

Priprema:

  1. U velikom loncu zagrijte mlijeko. Kad mlijeko zakuha ubacite u njega tjesteninu.
  2. Kuhajte tjesteninu u mlijeku uz povremeno miješanje oko deset minuta.
  3. Kad tjestenina bude skuhana do kraja, ugasite štednjak te ubacite u lonac naribani sir. Lijepo se tope gauda, cheddar, pa čak i mozzarella.
  4. Miješajte tjesteninu sve dok se sir ne otopi do kraja.
  5. Poslužite toplo sa salatom po želji. Dobar tek!
U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku