Restoran Natali spaja mediteranske okuse s francuskim kulinarskim tehnikama, a otvoren je u vrtu istoimenog luksuznog dubrovačkog ljetnikovca na adresi Privežna 21.
Smješten u blizini dubrovačke jezgre s pogledom na Srđ i morsku pučinu, restoran Natali zamišljen je kao mjesto na kojem se kroje nezaboravna gastronomska iskustva.
Prošle godine finalizirana je desetogodišnja obnova ljetnikovca koji, po povijesnim zapisima, datira još iz 16. stoljeća, a koji je ime dobio po poznatoj dubrovačkoj plemićkoj obitelji.
Carsko meso u ponudi restorana Natali (Foto: Katija Živković i Ambient studio)
Palace Natali u svoju je ponudu dodao restoran koji spaja uzbudljivo gastronomsko putovanje i ambijent šarmantnog renesansnog vrta s bajkovitim travnjakom.
Mediteranska jela i francuske kulinarske tehnike
Kulinarska priča restorana Natali povjerena je chefu Dubravku Stanojeviću koji je ponudu restorana fokusirao na svježe, sezonske i domaće namirnice našeg podneblja.
Na jelovniku restorana nalaze se probrani i pedantno osmišljeni specijaliteti poput jakobovih kapica, raviola s čipsom od kadulje, foie gras ili pak tonno vitellato sa špagetima od tikvica, a poseban dodatak jelima čini aromatično začinsko bilje poput kapara i ružmarina koji rastu u sklopu ljetnikovca.
Hobotnica (Foto: Katija Živković i Ambient studio)
Ono što će zasigurno cijeniti svi gurmani je maštovita simbioza okusa koju čine pažljivo odabrane, a ponekad i posve neočekivane komponente svakog jela.
Predivan prostor i nova jela: Restoran Mime's otvorio vrata na novoj adresi u srcu Zagreba +11