Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#kamo sjesti
Paris
Riječki restoran u kojem se odlazi na pečenu teletinu i janjetinu: Porcije su obilne, a meni s juhom i palačinkama košta 30 eura
Eva
(Ne)otkriveni dragulj Gorskog kotara: Obiteljski restoran u kojem se iznenađujuće dobro jede
Natali
Restoran u vrtu novoobnovljenog dubrovačkog ljetnikovca koji mami nepca mediteranskim specijalitetima
I dobro pojesti
80 posto gostiju su Hrvati: Slovenska pivovara u kojoj se možete resetirati
30-ak minuta od Zagreba
Restoran bez jelovnika koji je "otvoren" samo nedjeljom, a u kojem Hrvati obožavaju jesti
Dondoli
Slastičarnica s najboljim sladoledom u Italiji zbog kojeg se isplati čekati u redu (i sat vremena)
KunstCaffe
Zagrebački kafić s dobrom vibrom zbog kojeg se isplati potegnuti do Trešnjevke
Još vijesti