Ručno rađeni makaruni po tradicionalnoj korčulanskoj recepturi s biftekom ili kozicama, salata od pečene lignje, sjajni carpaccio od bifteka ili svježe ribe u novootvorenom zagrebačkom restoranu Makarun za svaku su preporuku.
Takvo bogatstvo okusa mogu prirediti samo iznimni chefovi poput mladog Kristijana Tarija, koji vodi računa o kvaliteti svake namirnice, njezinu osnovnom okusu, ali i atraktivnoj prezentaciji, pa su u Makarunu iznimno ponosni na svoja jela.
„Drago nam je što smo nakon centra Splita došli u centar Zagreba u Teslinu ulicu koja je postala gastro središte. Koncept je sličan kao i u našem splitskom restoranu s naglaskom na vrhunsku uslugu koju njegujemo”, ističe Goran Punda, suvlasnik restorana.
Vinska karta sastavljena je od vrhunskih hrvatskih vina, među kojima dominiraju ona iz najpoznatijih dalmatinskih vinogorja.
„Iako smo zagrebački restoran otvorili nekoliko dana prije lockdowna, pa ga odmah i zatvorili, uvjeren sam da ćemo i u ovim izazovnim vremenima postati prepoznatljivi”, kaže Punda.
Decentan interijer s upečatljivim detaljima poput stropa od cigle ili podnog mozaika, prostrana terasa i savršena lokacija u centru grada, dodatan su motiv zbog čega posjetiti novo mjesto s najboljom korčulanskom tjesteninom u Zagrebu.