''Brunch je vrlo svestran obrok koji je zapravo super za druženje s prijateljima, vikendom si malo duže odspavaš, izađeš negdje s frendovima, naručiš si malo obilniji obrok da ne moraš kasnije ići na ručak i da imaš vremena za ostale stvari koje želiš obaviti tijekom dana tako da super je i fali mi brunch u mom životu'', kaže Matejka s bloga Like Chocolate koja od kad ima dvoje djece ne doručkuje više tako kasno, ali kada joj se ipak to desi zna točno što bi joj najbolje pasalo za prvi obrok u danu. 

Uz Vindijinu Cekin GMO free piletinu Matejka je osmislila sendvič s trganom piletinom i hrskavom cole slaw salatom jedan od najpopularnijih recepata na njezinom blogu, ali u verziji sa svinjetinom. 

Brunchy u Art Parku - 4 Brunchy u Art Parku - 4 (Foto: Sandro Sklepić)

''Htjela sam zapravo jednu bržu opciju. Znači piletina se brže sprema nego svinjetina tako da je sočno, konkretno, aromatično i super se najedeš od toga, tako da ju stvarno svi vole, a mislim da će se i ljudima ovdje svidjeti.'', kaže Matejka i bila je u pravu. Sve prisutne oduševila je sedvičem inspiriranim Vindijinom GMO Free piletinom. Tražio se Matejkin sendvič više, kako bi se reklo, ali uživalo se tu i u laganim meksičkim quasedillama u režiji Vindijinog chefa Maria Oblaka, ali i Munchy wrapovima i frapovima. 

Oni koji su svoj fini obrok pojeli malo bliže vremenu za ručak, ujutro su pijuckali Freska smoothije koje možete degustirati na svakom Punkuferovom Brunchyju. 

Freska smoothiji u svim zanimljivim kombinacijama Freska smoothiji u svim zanimljivim kombinacijama (Foto: Sandro Sklepić)

U degustaciji smoothija zanimljivih kombinacija i naših brunchy delicija uživali su mnogi posjetitelji koji su komentirali okuse i birali svoje favorite. Među njima je bila i food blogerica Andrea Cukrov (@cukar) koja je došla kao podrška svojoj prijateljici Matejki, ali i Danijela Dvornik sa zetom Charlesom i unučicom Bali koja se slučajno našla u Art Parku i pridružila se Punkuferovom Brunchyju. 

Osim debele hladovine u Art Parku, osvježenje nam je pružala ''službena voda'' Brunchyja Vitamin Well koja je odnedavno dostupna i na našem tržištu. Napitak obogaćen elektrolitima, amino kiselinama, vitaminima i mineralima, biljnim i voćnim ekstraktima, lagano zaslađen prirodnim voćnim šećerom bio je idealan za ove ljetne vrućine i nakon bogatog kasnog doručka.

Brunchy u Art Parku - 1 Brunchy u Art Parku - 1 (Foto: Sandro Sklepić)

Uz prigodnu glazbenu podlogu Frühstück ekipe uživali smo u zajedničkom druženju i veselimo se sljedećem. Uskoro pogledajte kako nam je bilo na Brunchyju s pogledom, na Strossmayerovom šetalištu i vidimo se 13. srpnja od 10 do 14 sati na Brunchyju u sklopu Ritma Mediterana na Strossmayerovom trgu

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju