U osmišljavanju idealnog menija za kasni doručak ili rani ručak (kako vam je drago) pomogao nam je nam je Munchy chef Filip Eterović, blogeri Matejka Buča, Marko Josipović i Marijana Zlomislić inspirirani Vindijinom GMO Free puretinom i piletinom.

Kako bismo vam malo nadražili okusne pupoljke, snimili smo Munchy tj. Brunchy chefa Filipa Eterovića u akciji. Njegov prženi pileći wrap ili frap odličan je izbor za brunch. Sočna piletina začinjena kurkumom i ostalim tajnim začinima, posni sir, grah, kukuruz i svježe rajčice u hrskavoj prženoj tortilji garantira rast zazubica i na same snimljene kadrove.

Ovu hrskavu tortilju, kao i ostala njegova jela, specijalitete blogera i Vindijinu kreaciju idealnu za brunch možete kušati ovo ljeto na četiri lokacije. Potražite našu prikolicu 6. srpnja na Art Parku u Ribnjaku, 7. srpnja u sklopu Ljeta na Štrosu na Gornjem gradu, 13. srpnja u sklopu Ritma Mediterana na Strossmayerovu trgu te 24. kolovoza na Špancirfestu u Varaždinu, i to naravno u vrijeme bruncha od 10 do 14 sati.

Za friške informacije o našem Brunchyju saznajte na službenoj stranici.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju