Nakon hladne i duge zime, vrijeme je za zdrave proljetne aktivnosti na otvorenom, a upravo je Međimurje idealna destinacija za to. Saznajte kako izgleda odmor uz zdravu i lokalnu gastronomsku ponudu, ljekovite termomineralne bazene The Temple of Life, brojne sportske sadržaje kao što je disc golf, trčanje ili biciklizam, a svi oni koji žele malo drugačiji odmor, na raspolaganju imaju i besplatni izlet na farmu jelena svake subote u 10 sati.

Ako se za svoj odmor odlučite zaMeđimurje, savjetujemo vam da odaberete novu ponudu LifeClass Termi Sveti Martin koje su za sve posjetitelje osigurale odlične cijene, i to već od 255 kn po osobi s uključenim polupansionom za period od 15. do 17. travnja 2016. Idealna obiteljska idila više nije samo slovo na papiru, već ona zaista postoji. Upravo su se Terme Sveti Martin pobrinule da vaš odmor bude aktivan i zdrav te u skladu s filozofijom poznatog dr. Rudolfa Steinera, antropozofa čija je filozofija duboko ukomponirana u sve segmente poslovanja Termi, od gastronomije - što možete vidjeti u novom Healthy Dining restoranu 'Le Batat', pa sve do termalnog kupališta The Temple of Life.

U društvu negativnih iona uz dvoje djece GRATIS
Unos kisika u organizam od vitalnog je značaja za zdravlje ljudi. Glavnu ulogu u 'provođenju' kisika u naš organizam imaju tzv. negativni ioni. Negativni ion veže za sebe 70 do 80 molekula neutralnog kisika, koji uz pomoć snage iona stiže do krvi. Zato se oksigenizacija bolje vrši kada smo na svježem zraku, u prirodi, jer je taj zrak bogat negativnim ionima.

Upravo su Terme Sveti Martin smještene u srcu gornjeg Međimurja gdje je koncentracija čak 2000 - 3000 negativnih iona po kubičnom centrimetru, za razliku od grada gdje je ta brojka od tek 60 do 150.



Ako se za svoj odmor odlučite upravo za Međimurje, savjetujemo vam da odaberete novu ponudu LifeClass Termi Sveti Martin koje su za sve posjetitelje osigurale odlične cijene, i to već od 255kn po osobi s uključenim polupansionom za period od 15. do 17. travnja 2016.

Dakle, smještaj u Hotelu Spa Golfer 4* ili Apartmanima Regina, bogata ponuda zdravih i domaćih jela i namirnica u neograničenom samoposlužnom doručku, neograničeno piće uz doručak (kava, sok, čaj), večera s bogatim izborom tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, neograničeno kupanje u 'The Temple of Life' bazenskom kompleksu, noćno kupanje petkom i subotom (do 23 sata), neograničeno korištenje fitness centra te bogati animacijski program prilagođen svim uzrastima.

Posebnost ove ponude je što uključuje jedan besplatni izlet, a 2 djece će s vama na odmor ići potpuno besplatno!

Svoj odmor od svakodnevice i vikend doživljaj potražite u najpoželjnijoj vikend destinaciji na kontinentu, a za više informacija posjetite internetske stranice Terma Sv. Martin.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju