Jedan od najpoznatijih majstora kuhinje na svijetu, veliki Anthony Bourdain, poznat je u svijetu kao "katica za sve". Naime, bilo da je riječ o financijskim savjetima, politici ili savršeno kuhanim jajima, Bourdain otvoreno iznosi svoje mišljenje.

Ipak, nedavno se dao u jedan projekt koji mu uz kuhanje ide daleko najbolje, pa tako od 5. travnja na jednoj Internet stranici možete slušati njegove dogodovštine s putovanja, koje uključuju puno fine papice, ali i ostalih zanimljivih stvari.

Stranica naziva Explore Parts Unknown zapravo je "proširenje" njegovog showa "Parts Unknown" koji se emitira na CNN-u. Stranica, koju vjerujemo da ćete posjetiti, podijeljena je na četiri kategorije. Klikom na prvu, ući ćete u svijet hrane, savjete vezane uz pripremu, recepte i još štošta, druga će vam otkriti tajni svijet pića, treća će vam ponuditi zanimljive priče, od kojih mnoge nemaju veze s hranom, dok četvrta, naziva "GO" govori o iskustvima s putovanja.

Sam Bourdain istaknuo je zadovoljstvo ovim projektom, a nakon što sad počnete piljiti u stranicu i pročitate je od vrha do dna, morat ćete čekati četvrtak. Naime, svakog četvrtka stranica će se puniti novim sadržajima, pa ako vas zanima kako izgledaju dogodovštine čovjeka kojem je kuharsko umijeće omogućilo da svije prođe uzduž i poprijeko, barem jednom tjedno istražite s Tonyjem nepoznato.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju