Na sjecište starog i novog dijela grada te po uzoru na londonski BOXPARK i praški Manifesto, sredinom lipnja u Zagreb stiže modularni kontejnerski hub na otvorenom koji objedinjuje druženje, zabavu i gourmet-doživljaje.

Prvo izdanje održat će se od 11. lipnja do 31. srpnja 2021. godine na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu.

Slika nije dostupna Hrana i piće Barist upozorava u kojem slučaju uvijek treba vratiti kavu i tražiti novu u kafiću

Zagrebački Modulee novo je mjesto urbanih okupljanja u ugodnom ambijentu na otvorenom s bogatom ponudom street food-zalogaja i koktela, brojnim događanjima, predstavama, izložbama i koncertima te mogućnošću organiziranja pop up vikend-tržnice (placa) s proizvodima raznih OPG-ova.

Ulaz će biti slobodan, a sva događanja odvijat će se na otvorenom uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Planirano radno vrijeme će biti u skladu s odlukama Stožera civilne zaštite, a s početkom od 11 sati svakog dana.

Koncept je osmislio tim hrvatskih kreativaca koji na ovaj način žele Zagrebu vratiti titulu predvodnika industrije događanja u Hrvatskoj, ali i unijeti pozitivnu energiju u grad.

Slika nije dostupna Aktualno Kakva ideja! Zatvorili im kafiće, pa si napravili mali pub u vlastitom dvorištu

Projekt pokreće Maja Barišić iz tvrtke Modulee, koja se publici već ranije predstavila kreativnim rješenjima modularnih kontejnerskih jedinica postavljenih na raznim događanjima na otvorenom, kako u Zagrebu tako i izvan njega.

Arhitektonsko rješenje potpisuje zagrebački studio OPA arhitektura, dok su vizualni identitet oblikovali kreativci iz agencije Senor. Katapult promocija zadužena je za produkciju događanja.

Više informacija o programu uskoro ćete moći pratiti na Facebooku i Instagramu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju