Ako toliko BRIjetE na sir da u riječi s izmiješanim velikim i malim slovima prepoznajete punomasnu meku divoticu, tada bi vas moglo zanimati da biste mogli osvojiti besplatno noćenje u Londonu.

Povodom otvorenja, Café Rouge Cheese Suite u četvrti Camden omogućit će dan ispunjen ponajboljim sirevima onima koji će imati najviše sreće i osvojiti jedno noćenje u nagradnoj igri. Želite li ući u bubanj dovoljno je poslati mail na thecheesesuite@caferouge.co.uk kako bi vas registrirali. Ako vas izvuku, pripremite se na noćenja za dvoje u razdoblju od 29. siječnja do 6. veljače.

No to nije sve. Tko želi, može se okušati i u odgovaranju na nagradno pitanje, postavljeno na stranici Café Rougea. U najboljem slučaju tako se može osim noćenja osvojiti i besplatni kupon za ručak u vrijednosti od oko 430 kuna te pristup „vrućoj liniji“ na kojoj se naručuju vino i sir što odmah potom stižu u sobu.

Vrijeme između zalogaja možete kratiti tematskim kuharicama i društvenim igrama okruženi instalacijama i dekorom koji se savršeno uklapa u cijelu priču.

Café Rouge je lanac restorana uređenih u tipično pariškom stilu na koje se često može naići u shopping centrima, a jedinstveni Cheese Suite otvorili su kao odgovor na britansku opsesiju sirom.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju