Dva turista uhićena su u Veneciji nakon što su uhvaćeni kako se goli kupaju u kanalima. Policijski brodovi pohitali su prema Trgu svetog Marka, u čijoj su blizini dvojica navijača nogometnog kluba Slavia Prague na neobičan način slavila rezultat 1:1 iz utakmice Lige prvaka s Interom.

Otkrili su policajcima da su se odlučili na plivanje zbog posebno tople večeri, izvjestio je CNN.

Ne samo da su nagi uživali u vodi, već su se i glasno smijali te pokazivali svoja tijela slučajnim prolaznicima zbog čega je u konačnici i pozvana policija.

Venecija Zanimljivosti Turisti "popili" kaznu u Kraljici Jadrana: Skuhali kavu zbog koje su morali platiti 7 tisuća kuna

Zbog opscenih postupaka koji su narušili javni red i mir u Veneciji navijači su dobili kaznu od 3000 eura, odnosno 22.200 kuna.

Neke statistike pokazuju da Veneciju svake godine posjeti oko 25 milijuna gostiju. Zbog velikih gužvi gradske su vlasti u ožujku ove godine uvele “ulaznicu” za dnevne posjetitelje u iznosu od 3 eura odnosno oko 22 kune.

Bi li naši izdržali navalu? 10 europskih gradova koji pucaju po šavovima i vrte milijune Madrid - 5 Venecija Advent u Beču +6 Milano - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju