Lijepo je biti bogat, ali očito bogatstvo nužno ne donosi ljubav. Japanski milijarder Yusaku Maezawa u potrazi je za životnom partnericom koja bi mu se pridružila na putovanju na Mjesec koje će biti organizirano za turiste.

Modni mogul bit će prvi svemirski turist koji će 2023. godine, u aranžmanu kompanije SpaceX, otići na izlet do Mjeseca. U online objavi taj neobični milijarder rekao je kako iskustva odlaska želi podijeliti s posebnom ženom.

Milijarder je nedavno raskinuo vezu s glumicom Ayame Goriki, što ga je prilično pogodilo. "Osjećaj usamljenosti i praznine počeo me polako obuzimati, ali postoji nešto o čemu intenzivno razmišljam: voljeti jednu ženu", napisao je Maezawa na svojoj web-stranici. "Želim pronaći životnu partnericu te iz svemira te iz svemira poslati poruku o našoj ljubavi i miru u svijetu", istaknuo je.

 

 

Na službenoj stranici potanko je opisano koje sve uvjete žena mora zadovoljavati, a ako ste zainteresirani, obvezno bacite oko na nju. Također, valja reći kako s prijavama treba požuriti jer natječaj traje do 17. siječnja, no s obzirom na ekscentričnog Maezawu, ne bismo se čudili da se taj rok i produži.

Ranije ovaj mjesec taj "čudni" i ekscentrični čovjek obećao je podijeliti gotovo milijun dolara (točnije 925 tisuća) sa stotinu svojih pratitelja na Twitteru koji budu dijelili njegove tvitove. "Vrlo jednostavno, da biste sudjelovali, potrebno je samo pratiti me i podijeliti ovaj tvit", objasnio je.

Kolika je cijena svemirskog leta na koji će se otisnuti, nismo uspjeli doznati, ali sigurno je i više no paprena. Stoga, ako mu se želite pridružiti, tko zna, možda baš i vi završite u svemiru.

Najbolje prisilno slijetanje aviona u povijesti: "Pad" usred betonske džungle bez ijedne žrtve Let US Airwaysa 1549 - 2 Let US Airwaysa 1549 - 3 Let US Airwaysa 1549 - 4 +0 Let US Airwaysa 1549 - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju