Nani i Silviju nije biti lako. Zadali smo im čak 23 izazova kako bi na zanimljiv način prezentirali raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi i vidjeli kako će im ići ispunjavanje zadataka. Zadnji, 24. izazov dali smo na izbor vama, a vi ste odlučili da će se Nana i Silvije natjecati u zamatanju poklona. Dvoboj su odradili u kućici Samsung Holiday House na zagrebačkom Fuliranju, a tko je bio brži, pogledajte u zadnjem videu Adventskog izazova. 

Sve videe u kojima su dan za danom poznati influenceri Suddenly Nana i Pelstigram suočavali sa izazovima koje bi rijetko tko uspješno savladao, možete pronaći na stranici Adventskog izazova. Njihov vjerni pratitelj u svim avanturama bio je Samsung Galaxy S10+.

Samsung ima izazov i za vas, točnije nagradni natječaj. Ako želite osvojiti Samsung Galaxy S10+, do 26. 12. posjetite Samsung Holiday House na Fuliranju na zagrebačkom Adventu. Snimite kratki video za Tik Tok ili Instagram u TV studiju na navedenoj lokaciji koristeći riječi: „Snijeg", „ Cimet", „Samsung", „Zvončići" ili „Halooo" na engleskom ili hrvatskom jeziku.

Video potom objavite na svom profilu uz #SamsungHolidayHouse i označite profil @samsunghrvatska. Možda baš vi osvojite Samsung Galaxy S10+.

Ako ste ljubitelj SF filmova, dođite 29. prosinca u Samsungovu kućici na Fuliranje i pripremite se za Star Wars minglanje s likovima iz poznatog serijala.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju