Ove godine RougeMarin, odnosno GrinčMarin u svojoj ponudi ima O’čaj ili očaravajući crni indijski čaj s mlijekom i kombinacijom začina (cimet, kardamom, zvjezdasti anis, đumbir, klinčići). S obzirom na zanimljivo ime, Nani smo za zadatak dali da uzvicima privuče prolaznike. 

I ovaj izazov zabilježen je pametnim telefonom Samsung Galaxy S10+, koji ih prati u ovoj blagdanskoj avanturi.

Sretnete li Nanu i Silvija na Adventu u njihovu izvršavanju izazova, slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Inače, neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije, i tako će nam usput pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Adventski izazov u kojem svaki dan otvaramo novu kućicu.

Nana nagovorila nekoga na O\'čaj Nana nagovorila nekoga na O\'čaj (Foto: Nova Studio)

Samsung ima izazov i za vas. Točnije, nagradni natječaj. Do 26. 12. posjetite Samsung Holiday House na Fuliranju na zagrebačkom Adventu. Snimite kratki video za Tik Tok ili Instagram u TV studiju na navedenoj lokaciji koristeći riječi: „Snijeg", „ Cimet", „Samsung", „Zvončići" ili „Halooo" na engleskom ili hrvatskom jeziku.

Video potom objavite na svom profilu uz #SamsungHolidayHouse i označite profil @samsunghrvatska. Možda baš vi osvojite Samsung Galaxy S10+.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju