Prije jedne projekcije Nana se okušala u kidanju karata, odnosno postala biljeterka na jedan dan u kinu Tuškanac.

Ove godine, kao nova lokacija Adventa u Zagrebu, predstavljen je Filmski Advent u Tuškancu u sklopu kojeg se od 14. do 30. prosinca, prikazuje program od 27 filmskih klasika i suvremenih naslova koji će vas zagrijati oko srca ili izmamiti osmijeh na lice.

Ovo drugo će svakako učiniti i video uradak u kojem možete vidjeti kako se Nana snašla u kidanju karata mnogobrojnih ljubitelja filma. I ovaj ''prvi put'' dokumentirao je Silvije pametnim telefonom Samsung Galaxy S10+, koji ih prati u blagdanskoj avanturi koja samo što nije završila.

Još je jedan izazov preostao veselom dvojcu koji nas je zabavljao ovog prosinca u našem Adventskom izazovu u kojemu smo svaki dan otvaramo novu kućicu. Sutra ne propustite otvoriti onu zadnju i pogledati kako su se snašli u njihovom zadnjem izazovu koji ste na društvenim mrežama za njih odabrali upravo vi - naši čitatelji. 

A Samsung ima izazov i za vas. Točnije, nagradni natječaj. Do 26. prosinca posjetite Samsung Holiday House na Fuliranju na zagrebačkom Adventu. Snimite kratki video za Tik Tok ili Instagram u TV studiju na navedenoj lokaciji koristeći riječi: „Snijeg", „ Cimet", „Samsung", „Zvončići" ili „Halooo" na engleskom ili hrvatskom jeziku.

Video potom objavite na svom profilu uz #SamsungHolidayHouse i označite profil @samsunghrvatska. Možda baš vi osvojite Samsung Galaxy S10+.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju