Sanjate o tome da posjetite Dvoranu ogledala u Versaillesu, Španjolske stube u Rimu ili pak Veliki kineski zid? Pripremite se na gužve. Slavne turističke atrakcije privlače velik broj turista, pa se na tim mjestima trebate naoružati strpljenjem, iako atraktivne fotografije to ne prikazuju. 

Neke turističke atrakcije izgledaju kao da su tisućama kilometara udaljene od civilizacije, ali to nije slučaj - urbani Kairo nalazi se odmah uz drevne piramide.

Destinacije Putovanja Reklama vs. realnost: Trikovi kojima agencije varaju putnike

Neka vas ne zavara ni veličina – slavne umjetnine i statue na fotografijama izgledaju veće nego što su u stvarnosti. Ako ne znate kuda hodate, mogli biste promašiti fontanu Manekken Pis s dječakom koji mokri u Bruxellesu. Da nije uvijek tako velika gužva pred slikom Mona Lise, vjerojatno biste i nju zaobišli tijekom razgleda Louvrea.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte slavna mjesta i statue koje u stvarnosti ne izgledaju kao na razglednicama.

Nestvarno mjesto u Švicarskoj na kojem se sudaraju dva "čuda prirode" Mjesto gdje se spajaju Rhone i Arve - 2 Mjesto gdje se spajaju Rhone i Arve - 4 Mjesto gdje se spajaju Rhone i Arve - 3 +0 Mjesto gdje se spajaju Rhone i Arve - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju