Naš sestrinsko bratski internetski portal okrenuo je novu stranicu. Odnosno, renovirao staru! Kao što znate, nova verzija stranice Taste of Croatia živi od doprinosa registriranih korisnika, i urednika koji vas, za svaki slučaj, drže na oku. Pa vas sad javno i pred svima izazivaju da u sjećanje prizovete neko iznimno gastronomsko iskustvo i probate glumiti - gastro kritičara!

Odvojite malo vremena i dobre volje da u TOC-ovoj bazi pronađete omiljeni restoran, konobu, agroturizam, vinara, OPG ili bilo što jestivo i pitko, te napišete o njima nešto iz dubine srca i želuca. Poklonite TOC-u malo svoga vremena, a oni će vam za vašu prvu recenziju pokloniti  majicu, koju svaki hrabri istraživač hrvatske gastronomije jednostavno mora imati!


Proširite glas među prijateljima i kolegama sladokuscima, hvalite ih i kudite. Cilj i svrha TOC-a je da okus Hrvatske ispisujemo svi zajedno, proizvođači s jedne, i vjerni tragači za hranom s druge strane.

Kako TOC-ovci znaju kako je teško pisati na prazan želudac, na vašoj 5. pozitivno ocijenjenoj recenziji čeka vas nešto što će ublažiti vaše gastronomske boli. Nakon iste ćete biti unaprijeđeni u "eksperta" koji će imati mogućnost ocjenjivati tuđe recenzije!


Stoga, što prije posjetite tasteofcroatia.org kao i ostale društvenomrežne kanale, i - počnite s ocjenjivanjem!

Taste of Croatia tim: Goran, Lada, Marinela, Mihael, Morana

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju