Ako se nađete u ovom nizozemskom gradu na ušću rijeke Amstel u IJsselmeer, smještaj možete pronaći u nekolicini hotela, ili se odlučiti za privatni smještaj koji se, između ostalog, iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb.

Za one koje uživaju u nesvakidašnjim mjestima za odmor, na raspolaganju je dvokrevetna soba Rebel (Buntovnik). Ona se nalazi na trećem katu zgrade iz 16. stoljeća u povijesnom centru Amsterdama, iz kojeg se brzo možete uputiti do poznatih dijelova grada.

Osim korištenja sobe, možete se poslužiti i kupaonicom s toaletnim prostorijama, kao i superbrzim internetom. Soba u privatnom smještaju koja je namjenjena buntovnicima Soba u privatnom smještaju koja je namjenjena buntovnicima (Foto: Airbnb)
Najbolje od svega jest što se noćenje plaća "tek" oko 870 kuna za noć. Riječ je sobi na atraktivnom poziciji između dva velika hotelska lanca – Radisson Blu hotela i Sofitel Legend The Grand Amsterdam gdje za jednu noć u prosjeku treba izdvojiti od 2000 do 3000 kuna po osobi.

Kako izgleda soba Rebel u povijesnom dijelu Amsterdama, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju