Jedno od takvih mjesta zasigurno je i dragulj Šibensko-kninske županije, Drinovci, koje zbog oblika i razvedenosti teritorija pruža više od prirodnih potreba svakog avanturista. Vožnjom od pola sata udaljenosti pruža se mogućnost obilaska Krešimirovog grada, 40-ak minuta do najpoznatije svjetske rive za ispijanje kave te 50 minuta do čarobnih morskih orgulja i poznate svjetlosne instalacije 'Pozdrav Suncu'. Svi ljubitelji prirode zasigurno su upoznati s prekrasnim Visovcem, otokom u istoimenom jezeru na području nacionalnog parka Krka, udaljeno samo 5 minuta vožnjom od Drinovaca te Roškim slapom, koji zbog bogate vegetacije, mlinova i stupa podsjeća na mjesta koja pretražujemo na Instagramu dok sanjarimo o novim godišnjim odmorima.

Nacionalni park Krka nalazi se u neposrednoj blizini Drinovaca, za mnoge najljepše plave linije dalmatinskog krša. Mnogobrojna jezera, slapovi i okolna priroda Krke doista su jedinstveni jer pružaju potpuni mir i iskustvo zena. Povratkom u mjesto, Drinovci svojim posjetiteljima pružaju i mnoge rekreacijske sadržaje kao što su sportski tereni za nogomet, košarku i tenis, a za predah od dnevne energije i adrenalina tu je i mjesni restoran za sve ljubitelje domaćih specijaliteta i spize.

Kuće u Hrvatskoj mnogima su najdraža opcija prilikom izbora smještaja

Gradnja vlastitog doma je zasigurno jedna od većih životnih odluka i često dugotrajan proces kojem treba pristupiti s dobrom organizacijom i planiranjem. Komfor i privatnost koju pruža kuća garancija su za kvalitetan odmor na ljetovanju. Mjesto Drinovci svojim položajem idealno je za gradnju kuća za odmor, a to je sada i moguće uz atraktivne parcele s građevinskim dozvolama, površine od 600m2 do 1000m2. Za svaku parcelu ishodovana je građevinska dozvola te u potpunosti plaćeni doprinosi za gradnju kuće za odmor s bazenom s kompletnom projektnom dokumentacijom.

Arhitektonsko rješenje za izgradnju kuća za odmor

Kuće za odmor Kuće za odmor

Kvalitetan projekt je rezultat dobre suradnje između arhitekta i investitora. Na zemljištu je prema glavnom projektu planirana izgradnja naselja sa 6 kuća za odmor. Vila Agava, Vila Bellis, Vila Imortela, Vila Lavanda, Vila Olea, Vila Salvia idealne su za obiteljske odmore ili druženja s prijateljima u predivnom dalmatinskom kršu i živopisnom krajoliku dalmatinskog zaleđa. S obzirom da je potražnja kuća za odmor na ovom području veća od ponude, povrat investicije kroz najam u turizmu je zajamčen.

www.krka-villas.com

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju