Sastojci:
400 grama tijesta za pizzu
6-8 žlica umaka bolonjez
6-8 komadića sira po želji
sol i papar

Za preljev:
4 žlice otopljenog maslaca
1 žlica nasjeckanog češnjaka
1 žlica sušenog peršina

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 220 Celzijevih stupnjeva.

2. Razvaljajte gotovo tijesto za pizzu i narežite ga na 6 do 8 komada.

3. Svaki komad tijesta napunite s jednom žlicom bolonjez umaka te komadićem sira po želji.

4. Tijesto preklopite tako da nadjev ne „curi“ iz njega.

5. Sirovo tijesto premažite smjesom otopljenog maslaca, češnjaka i peršina, a po želji možete prekriti i s malo naribanog sira.

6. Stavite peći u pećnicu na 10 do 12 minuta dok se peciva ne ispeku, a površina im ne postane zlatno-žuta. Dobar tek!

U videu "DIY Craft Projectsa" pogledajte kako se ova fina peciva mogu ispeći za 15-tak minuta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju