Već sada maštamo o produljenom boravku na otvorenom kada vrijeme zatopli. Ne samo da izlaganje sunčevim zrakama potiče stvaranje vitamina D u organizmu već i neutralizira negativne posljedice svakodnevnog stresa kojem smo izloženi.

Ovaj drveni bungalov u Kaniži u Varaždinskoj županiji blizu Trakošćana idealno je mjesto za robinzonski odmor i bijeg od buke. Nalazi se u blizini planine Ivanščice i Ravne gore te pruža mogućnost za planinarenje i istraživanje okolice.

Slika nije dostupna Putovanja Kamena kuća kod Rovinja za savršeni odmor u kojoj bismo ostali do kraja 2021.

Udaljen je svega nekoliko minuta od šume, a ispred objekta prolazi i biciklistička ruta Europske unije koja je namijenjena ljubiteljima pedaliranja. Okružena je prekrasnim zelenilom te je savršena destinacija za osobe koje žele provesti vikend u prirodi.

Kućica je namijenjena za maksimalno tri osobe – obuhvaća prostor za spavanje, mini dnevnu sobu povezanu s kuhinjom i blagovaonicom, kao i unutarnji WC. Kuhinja je opremljena plinskim kuhalom, a ispred kuće moguće je napraviti i roštilj.

Challet Calla - 10 Putovanja Može li bolje? Kućica u Gorskom kotaru idealna za odmor u planinama

Drveni bungalov u Kaniži iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 100 kuna na noć. Kako zapravo izgleda, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju