1. Štrajk osoblja
Iako smo svi za to da prava radnika budu ispunjena, štrajk radnika je jednostavno nešto što nikome ne bi poželjeli. Za vrijeme štrajka sve kao da staje. Avioni kasne, neki se odgađaju, a vi morate biti baš na tome avionu koji kreće u 3 i 15! Za vrijeme štrajka može vam se desiti da budete na avionu u 3 i 15, ali drugi dan.

2. Kašnjenje aviona
Iako je kašnjenje normalna pojava, ona jednostavno izluđuje. Sjedite, čekate, pijete kavu. Sjedite, čekate, promatrate ljude, opet sjedite. Pokušavate prileći, ne ide. Kupujete novine. Opet sjedite. I tako u nedogled. Ali znate kako kažu… Svemu dođe kraj, pa tako i čekanju.

3. Kvar na zrakoplovu
Kvar na zrakoplovu nije ništa strašno. Kvar na zrakoplovu koji je 7 kilometara u zraku je nešto najstrašnije. Svi mi koji putujemo zrakoplovom očekujemo da sve, pa čak i caffe aparat radi besprijekorno, a pogotovo motor zrakoplova! Nikome ne želimo da doživi kvar zrakoplova u zraku, ali i ako dođe do kvara, znajte da ste u sigurnim i stručnim rukama.

4. Izgubljena prtljaga
Konačno ste stigli na odredište, i cijeli sretni jedva čekate da napustite zračnu luku. Hm. A gdje mi je torba? E, vjerojatno je zapela u Moskvi! „Poslati ćemo vam je na kućnu adresu u roku od 3 tjedna“ je odgovor koji ćete dobiti, no budimo iskreni, kome treba torba za 3 tjedna? Ipak kad putujemo, nosimo samo najnužnije, pa zašto bi tete na aerodromu mislile da će moj živoj bez moje torbe izdržati cijelih 3 tjedna? Pogotovo ako su u njoj kablovi od laptopa, punjač za mobitel, skripte za ispit ili projekt na kojemu radim posljednjih mjesec dana?

5. Zakasnili ste na avion?
E, dragi moji, ovo je jedna od najgorih stvari koja vam se može dogoditi. No, nemojte biti ljuti ni na koga, već sami na sebe. Znate pravila putovanja zrakoplovom. Bolje stići 3 sata ranije, nego pola minute kasnije….

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju