Green Hills Cottage prava je mala rustikalna oaza u prekrasnoj zelenoj okolici – otprilike sat vremena vožnje udaljena je od centra Zagreba. Točnije, nalazi se u selu Dugnjevcu u Krapinsko-zagorskoj županiji, koje ima manje od stotinu stanovnika.

Domaćini kažu da je savršena za goste željne svježeg zraka i spektakularnih pogleda. S terase koja se prostire na oko 35 četvornih metara stvarno možete uživati u posebnom pogledu, ali se i opustiti uz čašu omiljenog pića ili obrok koji ste spremili u vanjskoj kuhinji.

Green Hills Cottage, Krapinsko-zagorska županija - 6 Green Hills Cottage, Krapinsko-zagorska županija - 6 (Foto: Airbnb)

Green Hills Cottage nalazi se na izoliranom mjestu i pruža apsolutnu privatnost. Prostire se na dvije etaže i 90 kvadrata. Obuhvaća udoban dnevni boravak, dvije dvokrevetne spavaće sobe i dvije kupaonice za maksimalni smještaj četiriju osoba.

U prizemlju kolibe nalazi se prostrana i dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom, gdje možete pripremati i kušati ukusna jela.

Green Hills Cottage, Krapinsko-zagorska županija - 7 Green Hills Cottage, Krapinsko-zagorska županija - 7 (Foto: Airbnb)

Ljubitelji aktivnog odmora svakako moraju istražiti pitoresknu okolicu – na raspolaganju su vam brojne pješačke i biciklističke staze, ali i intrigantni zagorski dvorci. Kada se zaželite dubinskog opuštanja, otići možete i na termalne izvore u blizini.

Koliba Green Hills iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 114 eura na noć. Dio njezina rustikalnog šarma otkrijte u galeriji na početku teksta.

10 minuta pješice od Rastoka: Drvena kuća za odmor okružena čarobnom prirodom Kuća za odmor Cindrić, Slunj - 5 Kuća za odmor Cindrić, Slunj - 3 Kuća za odmor Cindrić, Slunj - 2 +1 Kuća za odmor Cindrić, Slunj - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju