Žudite za malo mira i tišine? Odmorite se na nekom izoliranom mjestu okruženom zelenilom i drugom čarobnom prirodom.

Kuća za odmor Cindrić dobar je odabir za one koji su nakanili opustiti se u prirodi bez odricanja od svih pogodnosti civilizacije.

Nalazi se na osami u blizini Slunja, udaljena je 30-ak kilometara od prekrasnih Plitvičkih jezera i tek 10 minuta hoda od Rastoka kod kojeg se rijeka Slunjčica preko sedrenih stijena ulijeva u rijeku Koranu te stvara mnoštvo malih slapova i brzaca.

Drvena koliba Cindrić ima dvije spavaće sobe i dnevni boravak za maksimalno pet osoba. Obuhvaća i dobro opremljenu kuhinju s pločom za kuhanje, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, kao i kupaonicom s tuš-kabinom.

Na raspolaganju vam je i terasa s pogledom na vrt i planine na kojoj se možete opustiti nakon cjelodnevnog istraživanja pitoreskne okolice.

Kuća za odmor Cindrić iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 84 eura na noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

10 minuta od plaže: Kuća s bazenom na otoku Pagu idealna za odmor s ekipom Villa Fjaka na otoku Pagu - 7 Villa Fjaka na otoku Pagu - 5 Villa Fjaka na otoku Pagu - 4 +3 Villa Fjaka na otoku Pagu - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju