Posebnost takvog hotela jest i mogućnost da usluge pružaju i vanjski subjekti te lokalna zajednica koja integralnom hotelu može ponuditi, ili dati na raspolaganje svoje sadržaje i usluge u funkciji turističko-ugostiteljske potrošnje.

U ovom se smjeru od samog početka razvijao ZigZag Apartments&Rooms, danas ZigZag integralni hotel, pokrenut s ciljem stalnog rasta portfelja luksuznih apartmana i utjecaja na razvoj turističke ponude grada Zagreba, u kojemu je od 2011. godine sve veća potreba za povećanjem kvalitete turističkog smještaja.

ZigZag integralni hotel u Zagrebu posluje s centralnom lokacijom u Petrinjskoj 9, gdje se nalazi recepcija, dva apartmana, pet soba i skladište, odakle se upravlja ostalim smještajnim jedinicama - šest luksuznih i tri manja apartmana, a svi se nalaze u staroj jezgri Donjeg grada. Puni kapacitet je 70 ležaja/osoba, a uz kapacitete u ZigZag integralnom hotelu, ostvarena je suradnja i s drugim vlasnicima apartmana u centru Zagreba, što ga svrstava među najveće pružatelje usluge smještaja u metropoli.

Nakon postignutih dobrih rezultata u Zagrebu u samo dvije godine, ZigZag je svoj model poslovanja pokrenuo u Dubrovniku, a sljedeći korak su Šibenik, Zadar i Pula, javlja portal Ministarstva turizma.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju