Do zemlje vina, sira i revolucije nije teško doći jer su brojni francuski gradovi dobro povezani s Lijepom Našom. Tako za smiješne novce Ryanairom možete iz Zadra do Marseillea ili Pariza, a po novom bit će vam i lakše iz glavnog grada nastaviti put Amerike jer su se aviokarte počele prodavati po prilično niskim cijenama!

Vodeća francuska niskobudžetna aviokompanija, zgodnog imena French bee, najavila je povoljne cijene za letove kojima će od 10. lipnja iduće godine svaki dan spajati Orly (zračna luka u blizini Pariza) i New York. Na taj su se potez odlučili jer im se izvrsnim pokazala linija iz Orlyja za San Francisco, koja prometuje već gotovo godinu dana.

Karte su već puštene u prodaju, a potražiti ih možete na službenoj stranici. Cijene se kreću od 139 dolara za jedan smjer (oko 800 kuna), a u cijenu su uključene takse, jedan komad prtljage i obrok.

Pritom vam komfora i udobnosti neće nedostajati jer ćete se voziti novim Airbusom A350, kojem će prvi letovi biti upravo ova relacija. Spomenimo i kako ovi avioni donose i pozitivnu ekološku priču, s obzirom na to da će smanjiti emisiju CO2 za 25 posto.

5 dana u nestvarnoj prirodi Velebita: Avantura s ruksakom i šatorom u posljednjoj europskoj divljini Highlander Velebit Highlander Velebit Highlander Velebit +24 Highlander Velebit

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju