U centru Šibenika, u njegovoj povijesnoj jezgri koja je posljednjih godina počela blistati sa sve više obnovljenih kuća i palača duge povijesti i prekrasne arhitekture, pronašli smo apartman koji nudi savršeno udobnu bazu za istraživanje uzbudljivih ljepota Krešimirova grada.

S pogledom na Malu Ložu i crkvu Sv. Ivana, s debelim kamenim zidovima i akustikom starog dalmatinskog stubišta, Central Palace Apartment otkriva grad kroz vizure, zvukove i senzacije koji se na tome mjestu stoljećima nisu mijenjali. Gledan i slušan kroz taj isti prozor, Šibenik je bio isti i prije petsto godina.

Iako se nalazi u centru grada, u apartmanu ćete imati mir, a bit ćete na samo nekoliko koraka od vreve, kafića, restorana i šarenih trgovina i na samo nekoliko minuta šetnje od glavnih turističkih atrakcija i svih najvažnijih kulturnih spomenika.

Za samo 3 minute pješice možete stići do katedrale sv. Jakova, Biskupske palače i Pelegrinija, za 4 minute do tvrđave sv. Mihovila. Muzej Grada Šibenika, Vijećnica, Kneževa palača ili prekrasni Perivoj Roberta Visianija između Poljane i rive… sve vam je na dvije do tri minute hoda, a do uređene plaže Banj trebat će vam oko 10 minuta hoda.

Apartman se i sam nalazi u zaštićenom spomeniku kulture, u palači Šižgorić iz 15. stoljeća, što će svakako dati poseban štih vašem boravku. Bogato kićena vrata plače, koncertni klavir pod stubištem s ukrašenom kovanom ogradom i ugodan hlad debelih kamenih zidova već su sami po sebi posebno i autentično iskustvo srednjovjekovnog grada.

Renovirana palača u sobama i apartmanima za goste prikazuje najbolje od povijesti i tradicije u kombinaciji s modernim, luksuznim i ukusnim. Zidovi, namještaj, dekor i tekstili - sve je birano s velikom pažnjom i namjerom da se gost odjeća udobno i dobro.

Iz hlada debelih kamenih zidova, moći ćete doživjeti Šibenik sasvim intimno, iskusiti grad i njegovu povijest doslovno iz svoje sobe.

Central Palace Apartment nudi apartmane za do četiri osobe i sobe s vlastitom kupaonicom i priručnom kuhinjom za dvije do tri osobe, koje možete bukirati preko platforme booking.com.

Cijena varira ovisno o tipu smještaja, datumu i broju ljudi. Noć u sobi za dvoje u na vrhuncu sezone stajat će vas oko 140 eura, a apartman 20 eura više, dok su već krajem kolovoza cijene dosta niže. Sve detalje o ponudi i slobodne termine naći ćete na ovom linku.

Prekrasna drvena kuća koja ima sve što vam treba za turbo brz oporavak od radnog tjedna Lavanda Land - Villa Tanya Mrežnica - 23 Lavanda Land - Villa Tanya Mrežnica - 22 Lavanda Land - Villa Tanya Mrežnica - 21 +19 Lavanda Land - Villa Tanya Mrežnica - 20

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju