Sastojci:
Nekoliko kapi suncokretovog ulja
Dvije kockice maslaca
1 dcl slatkog mliječnog vrhnja
10 dag PIK Zlatne kuhane šunke
4 jaja
Vlasac, sol i papar po želji
Nekoliko kapi bučinog ulja

Priprema:

1. PIK Zlatnu kuhanu šunku narežemo na kockice i prepržimo na maslacu s malo suncokretovog ulja.



2. U zdjelici razmutimo jaja sa slatkim mliječnim vrhnjem te ih nakon par minuta dodamo na tavu šunki.

3. Kajganu lagano miješamo prema sredini, dodamo sol i papar po želji te kad jaja poprime lijepu žutu boju maknemo s izvora vatre.

4. Proljetnu kajganu serviramo uz sitno sjeckani svježi vlasac i nekoliko kapi bučinog ulja koje će cijelom jelu dati finu slatkoću.

Info plus:
Chef Ognjenović koristi PIK šunke jer su ukusne, sočne i pripremljene od najkvalitetnijih komada mesa. Sadrže samo 2 posto masnoće te su idealne za sve one koji paze na svoju liniju. Jednako tako, PIK Šunke ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju