Kada ste pomislili da je u izradi i predstavljanju koktela sve rečeno, predstavljamo vam inovaciju u svijetu koktela koju je osmislio kreativni team 'Prava Istina O Koktelima' na čelu sa koktel majstorom Vjenceslavom Madićem - Kishonijem.

Premijera predstave 'Prava Istina O Koktelima' biti će 8.travnja s početkom u 22:00 sata u zagrebačkom klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10), a ulaz je besplatan. To je pravi spoj zabave, smijeha, plesa, natjecanja, interakcije, ali i edukativnog karaktera koji u formi 70-minutne predstave pokazuje neosporivo majstorstvo i znanje izrade vrhunskih koktela Master Kishonija po autorskoj recepturi , a u pratnji komičarskog dvojca Tržan- Jurić i njihovih atraktivnih plesačica.

Već u startu se pokušava oboriti svjetski rekord u izradi i konzumiranju koktela za Guinessovu knjigu, a kroz cijelu predstavu se podijeli značajan broj koktela. Znate li pravu istinu o koktelu 'Sex on the beach'? Koje plesne korake koristiti pri ispijanju kubanskih koktela? Znate li kako je James Bond naručivao svoj omiljeni koktel Vodka-Martini? Na ova i slična pitanja odgovore će Vam dati predstava 'Prava Istina O Koktelima' koja je zapravo fuzija dviju autorskih predstava spojenih u jednu novu, ali u potpuno novom scenariju u kojem kreativni trojac spaja izradu koktela, svjetske glazbene hitove koje bira DJ Jura ( Zoran Jurić), te plesno zabavni stand-up Tomislava Tržana u interakciji sa publikom.

Show 'Prava Istina O koktelima' pripreman je mjesecima te se pazilo na sve segmente do detalja. Od izbora muzike preko kostimografije i naglaska na sudjelovanju publike, Master Kishoni inzistirao je na odabiru najboljih sastojaka i brand-ova u svijetu pića za svoje autorske koktele. Čak i voće kao važan sastojak koktela je pomno biran iz doline Neretve, a kao pića Kishoni bira samo najbolje. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju