Nismo svi rođeni s ambicijom ni talentom za svjetla velikih pozornica. Ali na najviše police svojih sjećanja slažemo koncerte na kojima smo, slijepljene kose i podignutih ruku, negdje zametnuli glas. Utakmica nakon kojih nas je boljela duša ili nosila euforija kao da smo i sami bili na terenu. Filmova kod kojih smo u mraku kina krišom brisali suze ili morali primiti za ruku onu važnu osobu do nas.

Vaša poslovna debitna kartica Erste Mastercard Business Debit prati vas u svakodnevnim trenucima, ali želi vam omogućiti i one jednokratne, neponovljive, izvanserijske. Zato je Erste banka za sve korisnike kartice organizirala nagradnu igru s izvanserijskom glavnom nagradom – paket-aranžmanom za dvije osobe za skijaški spektakl u Kitzbühelu, gdje ćete izbliza moći uživati u vrtoglavim brzinama i nevjerojatnoj vještini vrhunskih svjetskih skijaša, a i sami se okušati na okolnim padinama.

Šestodnevna zimska pustolovina (17. – 22. siječnja 2018.) uključuje:

− 5 noćenja s doručkom u hotelu
− 5 večera u premium restoranima
− ulaznice za utrke veleslaloma, spusta i slaloma (ekskluzivni pristup Mastercardovoj tribini)
− Priceless iznenađenje
− organizirane aktivnosti te
− INA darovnu karticu u vrijednosti od 1000 kn i
− HERVIS darovnu karticu u vrijednosti od 5000 kn kako biste na snijeg popularnog austrijskog skijališta stigli posve spremni.

Pripremite rukavice i tople čarape, ulaštite svoju karticu Erste Mastercard Business Debit i do 17. prosinca 2017. sudjelujte u nagradnoj igri izvršenjem barem jedne transakcije na prodajnom mjestu u minimalnom iznosu od 200 kuna i prijavom preko www.erstebank.hr.

Ispostavi li se da ćete utrke ipak gledati preko malih ekrana, nema zime! 150 manje sretnih sudionika očekuju utješne nagrade – darovne kartice u vrijednosti od 1500 kuna (3 x 500 kn INA, Müller i Kaufland) – za svakodnevne sretne kupnje.

Više informacija i pravila nagradne igre pronađite na www.erstebank.hr.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju