Poznato je da je New York jedan od najživljih gradova na svijetu – to je grad koji nikad ne spava! I iako je grad bio miran veći dio 2020. i 2021. godine, Velika Jabuka se vraća u život na velika vrata.

NYC je oduvijek privlačio raznoliko društvo stanovnika i posjetitelja, zbog svoje jedinstvene sposobnosti da zadovolji interese svih – ljubitelji kazališta, umjetnosti, povijesti, mode, arhitekture, prirode, hrane i glazbe skupljaju se na otprilike 53 četvorna kilometra Manhattana i šire.

Od barova na krovu NYC-a koji mještani vole do karaoke mjesta i ukletih prostora, u NYC-u ima toliko toga za raditi i sada je savršeno vrijeme da posjetite grad i iskoristite svoje vrijeme u njemu. U nastavku istražite kako do povoljne aviokarte za New York.

Od Zagreba do New Yorka možete u sljedećim terminima:

10. 3. – 17. 3. 2022 = 2.561 kn
11. 3. – 19. 3. 2022 = 3.185 kn
14. 3. – 21. 3. 2022 = 3.185 kn

Pogledajte ostale termine ovdje.

Let  do New Yorka iz Zagreba traje oko 12 sati, a putujete  kompanijom Delta Airlines (operated by Air France). Let je s presjedanjem u Amsterdamu ili Parizu. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karata toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Delta Airlines kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop), koju sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija o prtljazi i cijenama dodatne prtljage potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u SAD-u. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju