Hrvatska je jedno od najpopularnijih odredišta za odmor na svijetu pa se ljeti, posebice na Jadranskoj obali, mogu pronaći velike gužve koje nitko od nas ne voli. No u pred, i post sezoni, obala nam pruža mirno utočište prepuno odličnih aktivnosti i ukusnih gastronomskih delicija. Zašto već ovog vikenda ne bi skoknuli do Istre?

Istra je najveći hrvatski poluotok i jedan je od najljepših dijelova zemlje. Poželite li istinski odmoriti, pogledajte aktualne ponude koje donosi portal Crno jaje, za pravi odmor na istarskoj obali.

Zimski odmor na moru u krugu obitelji u Family Hotelu Amarin 4*

Najveći svjetski online savjetnik za putovanja Tripadvisor u sklopu Travelers Choice-a proglasio je Family Hotel Amarin "najboljim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj u 2019. godini". Dostupan je i za rezervaciju putem portala Crno Jaje, za svega 2.389 kuna za dva noćenja s punim pansionom za dvije osobe i jedno dijete gratis. Odlična ponuda donosi i korištenje bazena, bogat animacijski program za djecu, korištenje wellness centra, korištenje fitness centra s vrhunskom Precor opremom i dječje fitness dvorane kao i korištenje video-igara (PlayStation, Xbox, Wii console) i ostalih zabavnih igara za djecu! Istraži ponudu ovdje.

City break u Puli

U samom centru grada smješten je Pula City Center. Smještaj koji donosi odmor za dvije odrasle osobe i jedno dijete za dva noćenja uz uključen doručak za samo 999 kuna. Kao najveći grad u Istri, Pula zapravo ima dosta toga za ponuditi turistima koji žele osjetiti kakva je Istra doista povijesno, kulturno i kulinarski. Također je sjajno mjesto za posjet s djecom. Istraži ponudu ovdje.

Zimsko ruho Poreča u Valamar Diamant Hotelu

Poznat po vrhunskim sadržajima za profesionalne sportaše i rekreativce, wellness centru, bazenima i izvanserijskoj buffet ponudi, ovaj hotel je najbolji izbor za one koji traže kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i jedinstvenih gourmet doživljaja. Ponuda na Crnom jaju donosi vam 2 noćenja s uslugom polupansiona uz pića uz obroke, korištenje unutarnjeg bazena i fitness centra, sve za 2 osobe i dijete do 14 god., od samo 1132 kune! Istraži ponudu ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju