U samom srcu Dubrovnika, na Stradunu na adresi Zamanjina 2, otvorena je novouređena trgovina Kraš Bonbonnière koja će u svom modernom, elegantnom i profinjenom ruhu postati nezaobilazno mjesto za Dubrovčane te atrakcija za sve brojnije turiste. Sa željom da razveseli svoje vjerne potrošače, Kraš je ponovno otvorio vrata neodoljivog svijeta čokolade u kojem je uz odabrani asortiman svojih poznatih brendova pripremio i velik izbor najboljih čokoladnih pralina i dražeja te novi desert Maestro marcipan, posebno pripremljen za ovu prigodu.

PR PR

„Već više od stotinu godina generacije naših vjernih potrošača uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Neprestano radimo na novim recepturama i nastojimo svaki put iznova oduševiti nepca ljubitelja naših čokoladnih delicija pa je tako nastala i nova receptura za marcipan koju smo danas prvi puta predstavili javnosti. Uz to, želja nam je stvoriti moderan i prepoznatljiv vizualni identitet Kraš prodavaonica te se nadam kako će baš ova u uvijek živom povijesnom središtu Dubrovnika svim Dubrovčanima i njihovim gostima omogućiti da urone u opuštajući ambijent čokoladnog svijeta i uživaju u omiljenim poslasticama“ - istaknuo je Bernard Ćurić, direktor Kraš Trgovine.

PR PR

Kraš je kroz stoljetnu tradiciju od 1911. godine usavršio izradu vrhunskog marcipana pa tako Maestro marcipan desert sjedinjuje snagu sunca aromatičnih mediteranskih badema i nježnost fine mliječne čokolade te predstavlja jedinstven užitak za prave poznavatelje slastica. Osim sočnog marcipana, u novouređenoj trgovini ljubitelji Kraševih slatkih delicija moći će, kao i do sada, kupiti svoje omiljene deserte.

Dubrovnik je oduvijek poznat po dobrom ukusu, kako u kulturi tako i u delicijama. Tvrtka Kraš partnerstvom s Dubrovačkim ljetnim igrama, koje predstavljaju vrhunac ljetne kulturne ponude u Hrvatskoj, već četvrtu godinu zaredom potvrđuje kako se vrhunske hrvatske slastice i kultura savršeno nadopunjuju. Tako su se i ove godine na velikom koncertu pijanista Daniila Trifonova, koji se održao u sklopu Dubrovačih ljetnih igara, uzvanici mogli zasladiti novim prigodnim desertom Maestro marcipan.

PR PR

Kraš Bonbonnière dio je projekta kojim kompanija strateški repozicionira prodajnu mrežu Kraš Trgovine. Prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređene su Bonbonnière u Zagrebu i Splitu. U sklopu projekta, osim preuređenja i modernizacije prodajnih mjesta, inovira se i ekskluzivna ponuda Kraševih proizvoda i pakiranja, koji su u ponudi isključivo u trgovinama Kraš Bonbonnière i Kraš Choco barovima. Na taj način stoljetna tradicija i vještina u izradi čokoladnih i drugih slastica, koja se njeguje i neprestano razvija u Krašu, dobiva adekvatna mjesta prezentacije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju