Hotel Bellevue Dubrovnik koji je uklesan visoko u 30 metara visoku stijenu zaljeva Miramare te je desetak minuta lagane šetnje udaljen od stare gradske jezgre na proljeće 2019. godine ponovo otvara svoja vrata.

Jadranski luksuzni hoteli započeli su s rekonstrukcijom smještajnih kapaciteta i dijela interijera hotela nakon zatvaranja svojih vrata 31. listopada ove godine. Za projekt je angažiran portugalski dizajn studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija.

Ovaj boutique hotel predstavlja zanimljiv spoj diskretnog luksuza i oaze mira. Sobe su uređene u minimalističkom stilu s daškom elegancije, a prije zadovoljavaju osnovnu potrebu za udobnošću.

Njihovo uređenje nadahnuto je veličanstvenim pogledom na Jadransko more, te luksuzne brodove koje njime plove.

U potpunu rekonstrukciju soba i apartmana tvrtka Jadranski luksuzni hoteli uložit će nešto više od 400 tisuća kuna po sobi, što predstavlja prvu značajniju investiciju u Hotel Bellevue od njegova otvaranja 2006. godine.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte planirani izgled hotela Bellevue Dubrovnik.

Dajte joj priliku: Zemlja Vatre u kojoj ćete u restoranu pivo platiti 5, a kolu 2 kune! Azerbejdžan - 1 Azerbejdžan - 2 Azerbejdžan - 3 +1 Azerbejdžan - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju