Riječ je o akciji Vikend u prirodi u kojoj se promotivnim cijenama ulaznica na Krku pridružuju i ugostiteljski objekti na Skradinskom buku i Roškom slapu ponudom menija po promotivnim cijenama menija po promotivnoj cijeni, piše Šibenik.in.

"Svi sadržaji za posjetitelje su otvoreni i od 1. travnja dostupni su svi izleti brodom prema, Visovcu, Roškome slapu, manastiru Krka i srednjovjekovnim utvrdama Nečven i Trošenj" - izvijestili su iz NP Krka. Regularna cijena ulaza u NP Krka u travnju iznosi 110 kuna, dok u sezoni, srpnju i kolovozu morate platiti čak 180 kuna tako da je ovo idealna prilika da u najbolje doba godine vidite prekrasnu Krku.

Zbog radova na uređenju ceste od Lozovca do Skradinskog buka prijevoz posjetitelja autobusom odvijat će se od četvrtka, 6. travnja 2017. do kada je pristup Skradinskom buku iz Lozovca moguć samo pješačkom stazom dužine 875 metara.

Od četvrtka, 6. travnja, kreće i usluga prijevoza brodom na relaciji Skradin – Skradinski buk – Skradin. Do tada je posjet Parku iz Skradina moguć pješačkom i biciklističkom stazom u dužini od tri i pol kilometra. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju