Ekipa reality serije "Moje prvo putovanje" dva para vodi na prvo putovanje; majku i kćer Anicu Kralj i Martinu Tenšek te najbolje prijateljice, Maju Milišić i Nataliju Andreškić.

Kandidati ne znaju gdje putuju, a sve upute tijekom cijelog putovanja dobivat će od voditelja Marija Petrekovića koji će im na tablet slati video poruke s opisom zadataka.

Anica Kralj domaćica je iz Petrove Gore koja je većinu života posvetila djeci i brizi oko kuće. Nikada nigdje nije putovala, a velika želja joj je, kaže, da negdje ode i nešto vidi. Anica također nikada nije imala priliku boraviti u hotelu, kao niti okusiti vožnju avionom. Hoće li prevladati strah prilikom svog prvog putovanja avionom, tek ćemo doznati. Za sebe kaže da je iskrena osoba, ali i da brzo plane.

> Moje prvo putovanje: Nezaboravne avanture u novom realityju Nove TV

S Anicom će na put 30-godišnja kći Martina koja radi kao konobarica. Majka je dvoje djece, živi s roditeljima i dvojicom braće u obiteljskoj kući. Martina, izuzev jednodnevnih školskih izleta nije nigdje putovala, kao što se nije vozila avionom, stoga će putovanje biti prava avantura za ovaj par. U slobodno vrijeme voli gledati nogomet, a neostvarena želja joj je, osim tetoviranja, polaganje vozačkog ispita za kamion. Majka Anica i kći Martina, kažu, dosta su bliske, ali se znaju često i posvađati.

Drugi par koji će se također upustiti u avanturu života su dvije mlade djevojke. 23-godišnja Maja dolazi iz Ivankova, a živi u Zagrebu. Po struci je fitofarmaceut, no zaposlena je kao knjigovotkinja. Za sebe kaže da je avanturistica, simpatična, optimist, energična djevojka te ovisnica o adrenalinu. Obožava izlaske i druženja s prijateljima i obitelji. U slobodno vrijeme bavi se modelingom. Njezina putovanja su se do sada odnosila na posjete rodbini, pa se putovanju s najboljom prijateljicom izrazito veseli.

Godinu dana starija prijateljica Natalija dolazi iz Lopara s Raba gdje preko ljeta radi kao konobarica, dok zimske mjesece provodi u Zagrebu. Za sebe tvrdi da je avanturistica, komunikativna i zabavna. U slobodno vrijeme također se bavi modelingom, a voli i izlaske te vježbanje. Do sada je putovala samo u Sloveniju, a sada će se po prvi puta u životu voziti i avionom.

Što očekuje ova dva para na njihovom putovanju, hoće li se snaći te hoće li uspješno izvršiti zadatke koje će im voditelj Mario Petreković dodijeliti, gledatelji će imati priliku pratiti na Novoj TV!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju