Gastronomski vodič Michelin pogreškom je dodijelio zvjezdicu neuglednom lokalu "Le Bouche a Oreilles" u Bourgesu umjesto istoimenom restoranu u 150 kilometara udaljenom Boutervilliersu.

Prvi restoran prodaje brzu hranu poput hamburgera i prženih krumpirića, a u drugom se poslužuje jela vrhunske francuske gastronomije.

Michelinove zvjezdice dodjeljuju se restoranima s najsvježijim sezonskim namirnicama koje su sparene na kreativne načine, te poslužene na lijepo dekoriranom tanjuru.

Vlasnica restorana brze hrane Veronique Jacquet rekla je da se nasmijala kada ju je novinar s lokalnog radija nazvao da komentira ovu uglednu čast.

Jacquet, koja je uživala u 15 minuta slave, rekla je kako vodi mali lokal otvoren od ponedjeljka do petka, a obično poslužuje gablece te se ne smatra gastronomskom mekom.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije