Sastojci:
100 ml maslinovog ulja
3 žlice svježeg timijana
4 češnja nasjeckanog češnjaka
¼ žlice sušenog čilija
140 g rajčica sušenih u maslinovu ulju
180 g artičoka u ulju
90 g otkoštenih maslina
crni papar
400 grama feta sira

Priprema:
Stavite maslinovo ulje i dvije žlice svježeg timijana u zdjelu i smiksajte ručnim mikserom. Umiješajte češnjak, čili i crnog papra po želji. Možete dodati i ulje iz rajčica ili artičoka. 

Izrežite fetu na četiri ili šest jednakih dijelova i položite ih u zdjelu s rajčicama, artičokama i maslinama. Prelijte uljem i s još jednom žlicom svježe nasjeckanog timijana. Ostavite marinirati u hladnjaku preko noći.

Poslužite kao samostalnu salatu uz nekoliko komadića tosta. Dobar tek!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju